Fürdő
Molimo Vas dajte kontakt za svaki slucaj.

Gostinske kuće i apartmani ,,Jasmin’’

Gostinske kuće i apartmani ,,Jasmin’’ se nalaze blizu Segedina, u srcu Morahalma u tihom okruženju! Pružamo Vam više od 30 mesta. Imamo jednu gostinsku kuću za 11 osoba, jednu za 13 osoba, i dva komada apartmana za 3 osobe, koje se nalaze u udaljenosti od 100 metara pored Banje Sv. Eržebet, u neposrednom susedstvu centralne autobuske stanice i igarlišta za decu. Pored toga imamo u ponudi i jedan apartman za 2 osobe u udaljenosti od 400 metara od banje.

 U gostinskim kućama imate mogućnosti da parkirate u zatvorenom dvorištu i imate mogućnost za kuvanje kotlića i roštilja, dok u pansion sobe možete da gledate kablovsku televiziju i  da koristite wifi internet. Svaki naš apartman i gostinska kuća je opremljena kuhinjom, sopstvenim kupatilom i grejanjem. 

Apartmani za tri osobe su klimatizovani. U blizini se nalazi više restorana, gde imate mogućnost da doručkujete (švedski sto) od 1200 forinti/osoba/prilika, ručak (meni) radnim danima i subotom 890 forinti/osoba/prilika, večera (švedski sto) 1990 forinti/osoba/prilika, pored ovoga u svakom restoranu imate mogućnosti na A’la Carte konzumiranje hrane. 

100 metara od nas se nalazi Banja Sv. Eržebet, gde usred leta možete da uživate u 21 otvorenom i zatvorenom bazenu,zatim nalazi se još u 11 sauna, slana soba, unutrašnji i spoljašni tobogani, dečije kupalište i saune. Pored ovoga posetioce čeka još puno raznih i nezaboravnih uživanja. Banja nudi više od 30 različitih tretmana, zatim masaže, teretanu, frizerske usluge, kozmetičkih - pedikir i manikir salona. U našem gradu pored banje posetioce čeka više različitih događaja i znamenitosti.

Pogledajte ,,Mini Hungary’’ park maketa, Rezervat bizona, ili učestvujte na Quad Safari quad putovanje preko Homokhata, ili pogledajte pozorišnu predstavu ,,Patko Lovašsinhaz’’. Morahalom Vam još nudi ribolovne i jahačke mogućnosti, isto tako imate mogućnosti da iznajmite biciklove.

Naši apartmani ,,Jasmin“ za 3 osobe

2 komada apartmana ,,Jasmin“ za 3 osobe se nalaze od udaljenosti od 100 metara od  Banje Sv. Eržebet, u neposrednom susedstvu centralne autobuske stanice i igarlišta za decu.

Parametri:

 • Apartman za 3 osobe sa francuskim ležajem i sa jednom foteljom koja se razvlači
 • LCD televizor sa više od 20 kanala
 • klima
 • Besplatan wifi internet
 • Opremljena kuhinja (frižider, električna ploča, mikrotalasna pećnica, aparat za kafu, posuđe, pribor za jelo)
 • Kupatilo sa tuš kabinom
 • Posteljina i peškiri
 • Veličina apartmana: 21m2

Raspored sobe: 

2 osobe + 1 osoba • Banja Sv. Erzebet

  Uronite se u zdravlje na dohvat ruke od Segedina, gde imate 21 bazen, sauna od 11 kabina, unutrašnji i spoljašnji tobogan, dečje kupalište, sauna-sveta gde čeka vas bezbrojan nezaboravljen doživljaj! U zatvorenim i otvorenim bazenima banje (sa vodom 35-39 oC) stvarno možete da uronite u zdravlje. U istoj zgradi možete naći usluge frizerskog salona, kozmetike, solarijuma kao i manikira i pedikira. Probajte našu jedinstvenu terapiju svetla „Caracalla“, raznovrsnu masažu i održite svoju kondiciju u fitnes teretani na spratu.

  Više informacija:

  http://www.erzsebetfurdo.morahalom.hu/sr/index.html
  Tel.: +36 (62) 281-039
  Adresa: 6782 Mórahalom Szent László park 4.
 • Homokhati Quad Saffari Morahalom

  Otkrijte i istražite lepote i čari Morahaloma quadom i dobićete bogato iskustvo koje Vam ostaje za ceo život.Tokom vožnje quadom možete se diviti divnoj netaknutoj prirodi, diviti se jelenima i divljim zečevima koji će se naći na Vašem putu. Možete posetiti Rezervatum Bivola kao i jezero Madarasz. Prelep pogled Vas čeka na vidikovcu Ptica (Madarkilato), možete pogledati i diviti se starim ruskim avionima. Iskustvo koje Vam nudimo garantujemo da ćete pamtiti ceo život ako se opredelite za QUAD Saffari.

  Više informacija:
  http://facebook.com/quadsafarimorahalom
  http://www.quadsafari.hu
  info@quadsafari.hu
  Tel.: +36 (30) 5-927-928

 • Mini Hungary Makett Park Morahalom

  Na otvorenom prostoru od 2 hektara možete videti istorijske građevinske simbole koji su predstavljeni na maketi u razmeri 1:25. Crkve, dvorci, palate, dvorane i spomenici Vas očekuju da ih istražite. Odvešće Vas u stara vremena i upoznaćete naše predke i njihove podvige.

  Više informacija: 

  http://minihungary.eu

  Tel.: +36 (20) 237 8296 
  Adresa:: 6782 Mórahalom, Móradomb körút 5.


 • Rezervat Bilova "Nagyszeksosi" I jezero "Csonakázó"

  Jedinstvena atrakcija Vas očekuje nedaleko od Morahaloma na putu (5km) između graničnog prelaza Roszke i Morahaloma. Tu posetioci mogu sa vidikovca da posmatraju bivole i njihovu svakodnevnicu ili ih čak pomaziti.

  Više informacija: 
  http://www.erzsebetfurdo.morahalom.hu/hu/info/latnivalok/nagyszeksosi-bivalygulya-es-csonakazoto.html
  Tel.: +36 (20) 431-1067
  Adresa: 6782 Mórahalom VII. kerület 155.

 • Kuca Strudili Morahalom

  U centru Morahaloma u ulici Zakanyszeki br.5 nalazi se Klebersberg Kuno, prijatna seoska kuća renovirana u stilu Klebesberg vremena. Podsećajući se na mađarsku gastronomiju videćete radionicu u kojoj se prave poznate mađarske štrudle. Iza zgrade celog kompleksa nalazi se jedan vidikovac za svoje goste i potrošače. Pored tradicionalnih štrudli dostupne su i štrudle u specijalnim izdanjima kao što su štrudle sa bundevom, kupusom, slanim mladim sirom, kajsijom i mladim sirom, kao i sa višnjom i mladim sirom. Tu Vas čekaju i štanglice sa sirom i susamom.

  Više informacija: http://www.erzsebetfurdo.morahalom.hu/hu/info/latnivalok/reteshaz.html
  Tel.: +36 (30) 384-5574
  Adresa: 6782 Mórahalom Zákányszéki út 5

 • Kolekcija Starih Lutaka

  Baby kolekcija predstavlja istoriju staru skoro 100 godina. U kolekciji se nalaze stare Barbie lutke, Götz lutke, lutke iz inostranstva ( SAD; Velika Britanija, Nemačka, Holandija, Švajcarska) čak i lutke koje je sam kolekcionar napravio od kojih petnaestak možete videti u njegovoj kolekciji. Većina lutaka je od porcelana, ali neke od njih su napravljene od bakra, stiropora i tkanine. Neke od ovih lutaka važe za jako retke primerke.

  Više informacija: http://www.erzsebetfurdo.morahalom.hu/hu/info/latnivalok/babagyujtemeny.html
  Tel.: +36 (62) 281-039 
  Adresa: 6782 Mórahalom Milleniumi sétány 16.